U bent hier

Introductie

Welkom bij Medipolis - Antwerp Private Clinic

Met ons multidisciplinair medisch centrum, zetten we niet alleen een uniek concept neer, maar verleggen we ook de grenzen van kwaliteit en comfort. U wordt hier hartelijk ontvangen in een uniek, modern en ontspannen kader. De beste dokters en een uiterst attente staf zorgen voor een efficiënte en persoonlijke begeleiding.
Medipolis is een ultramodern gezondheidscentrum, waar de allerlaatste nieuwe apparatuur, producten en behandelingsmethodes worden gebruikt en toegepast.


Wij bieden u volgende diensten aan:

  • Lloyd Pharma Apotheek A12
  • Medipolis Oog, Oogartsenpraktijk
  • Medipolis Mond, Tandartsenpraktijk
  • Medipolis Esthetiek, Esthetische Chirurgie
  • Medipolis Chirurgie, het ultramoderne Operatiekwartier


Via deze website, telefonisch of per mail, kan u bij ons meerdere afspraken maken voor verschillende behandelingen.  Zo spaart u tijd en verplaatsingen en haalt u meer uit uw bezoek ter plaatse.
Uw kinderen kunnen terecht in onze speelhoek terwijl u rustig TV kijkt.  U kan eveneens gebruik maken van ons draadloos internet, met uw eigen laptop of op één van onze PC's. Medipolis Antwerpen is niet alleen een plaats maar een complete ervaring.

Mijn team en ikzelf staan volledig te uwer beschikking. Ons doel is van uw bezoek hier, een aangename ervaring te maken en het beste resultaat te garanderen, om het even voor welke consultatie of behandeling u komt. Wij vernemen dan ook graag uw suggesties ter verbetering.