U bent hier

Opening tandartsenpraktijk Medipolis Antwerpen

10 april 2014

Begin februari ging in het voormalig militair domein in Antwerpen de nieuwe tandartsenpraktijk van start. Medipolis Antwerpen moet het groeiende aantal patiënten in Medipolis Wilrijk opvangen en zo de wachttijden verkorten. Er werd een lange tijd gezocht naar een geschikt pand voor deze uitbreiding, tot één van de tandartsen tijdens de zoektocht op dit pand viel, "Dit was het. Hier zou het zijn. We waren direct verliefd op het gebouw, net omdat het zo atypisch is voor een tandartsenpraktijk"  aldus An Van kerkhoven. Een oud schoolgebouw onderging in een paar maanden tijd een ware metamorfose tot een hypermoderne tandartspraktijk."We wilden de industriële look, met de plafonds in ruwe baksteen, zo behouden;  Maar dat was niet eenvoudig in een ruimte die in de eerste plaats een klinische setting moet zijn. Daarom zochten we een compromis: in de wachtruimte en kelderverdieping zouden we zoveel mogelijk bewaren van het originele gebouw. Maar in de kabinetten zelf absoluut niet en kozen we voor een zeer cleane look."

De praktijk bevindt zich te midden in de nieuwe autovrije site 't Groen Kwartier op een steenworp van Sergio Hermans nieuwe restaurant The Jane.  

U kan er terecht voor dezelfde tandheelkundige behandelingen als in Medipolis Wilrijk en krijgt er door hetzelfde gepassioneerde team van tandartsen onze kwaliteitsvolle behandelingen. we hopen op een mooie opbouw van deze nieuwe praktijk waar u en uw mondgezondheid centraal staan.