U bent hier

Nieuws

Blijf op de hoogte van de vernieuwingen in Medipolis. Verfijn uw zoekopdracht door met behulp van de filter een specialisme te selecteren.

1 maart 2014

Het Spreekuur: Ontmoeting met dr. Tommie Van de Velde, parodontoloog bij Medipolis in Antwerpen.

1 maart 2014

Kiwa Belgium heeft samen met de Belgian Society for Private Clinics een specifiek keurmerk voor privéklinieken ontwikkeld.

1 maart 2014

Lensvervanging eindelijk mogelijk zonder dat er een scalpel aan te pas komt.

1 maart 2014

Dr. Erik L. Mertens bespreekt de nieuwe "Visian ICL V4c".

Bekijk hier het interview.

2 maart 2014

9 weken lifestyle coaching. Geen shakes, geen vervangmaaltijden! Geen proteïnedieet!
Enkel met gezonde, verse voeding. Gegarandeerd resultaat!

10 april 2014

In Medipolis hebben we sinds 2012 de lensvervanging naar een hoger niveau getild. Deze methode wordt al in meer dan de helft van onze behandelingen toegepast.

De laser vervangt vier cruciale stappen die de chirurg vroeger met de hand moest uitvoeren: de toegang tot het oog, een perfect cirkelvormige opening in het lenskapsel, verdeling van de lens zodat er geen ultrasone meer gebruikt moet worden en tenslotte kan een cilinderafwijking dmv kleine boogvormige lijntjes in het hoornvlies gecorrigeerd worden.

10 april 2014

OCT is een niet invasief onderzoek om de structurele afwijking ter  hoogte van het centrale netvlies (de macula) of de blindevlek (de papil) of de cornea (het hoornvlies) aan te tonen of op te volgen. Er worden meerdere optische ‘doorsnedes’ van de verschillende lagen genomen.

Hier in Medipolis werken wij met het  laatste nieuw toestel op dit vlak, dat maar liefst 3 toestellen combineert in 1 toestel (XR AVANTI van OPTOVUE).

                                                                     

10 april 2014

Begin februari ging in het voormalig militair domein in Antwerpen de nieuwe tandartsenpraktijk van start. Medipolis Antwerpen moet het groeiende aantal patiënten in Medipolis Wilrijk opvangen en zo de wachttijden verkorten. Er werd een lange tijd gezocht naar een geschikt pand voor deze uitbreiding, tot één van de tandartsen tijdens de zoektocht op dit pand viel, "Dit was het. Hier zou het zijn. We waren direct verliefd op het gebouw, net omdat het zo atypisch is voor een tandartsenpraktijk"  aldus An Van kerkhoven.

Pagina's