U bent hier

Behandelingen

Chemische peelings

Naarmate men ouder wordt gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen maken het niet beter. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid.

CoolSculpting®

BEWEZEN VEILIG EN EFFECTIEF – VRAAG NAAR DE ENIGE ECHTE COOLSCULPTING® BEHANDELING

Over je uiterlijk ben je vaak kritischer dan wie dan ook. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat je favoriete kleding je niet meer staat door hardnekkig vet dat je niet wegkrijgt door dieten of sporten. Maar dankzij de Coolsculpting® behandeling ontstaat effectief de gewenste vorm zonder operaties of tijdverlies, zodat je er goed uit ziet vanuit elke hoek.

Draadjeslift

De nieuwste techniek is de Tread Lift of ook wel draadlift, lifting met draden genoemd. Door middel van hele fijne oplosbare draadjes kan de verslapte huid van de hals en/of de wangen ‘gelift’ worden zonder te snijden en direct resultaat!

Spierontspanner

De spierontspanner is ideaal voor het behandelen van dynamische rimpels. Deze rimpels ontstaan door mimiek of door samentrekking van de onderliggende spier. Ze komen voornamelijk voor op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels) en naast de ogen (kraaiepootjes).  

Voller gelaat

Dit is ideaal voor het opvullen van statische rimpels die veroorzaakt zijn door onderhuids volumeverlies en verslappen van de huid. Ze komen voor rond de mondhoeken, over de wangen en in de hals. Wij gebruiken dit op basis van hyaluronzuur die na ongeveer een jaar door het lichaam terug worden afgebroken.