U bent hier

Ogen

Ons oogartsencentrum staat bekend voor haar expertise met betrekking tot gezichtsverbetering, maar u kan bij ons ook terecht voor gewone controles, leesbrillen, rijgeschiktheidsonderzoeken, spoedgevallen en meer. Consultaties en ingrepen worden, net zoals bij andere centra, terugbetaald door de mutualiteiten.

Door onze intense samenwerking met de belangrijkste fabrikanten van behandelingsapparatuur beschikt Medipolis altijd over de allernieuwste technologieën om u in alle zekerheid en comfort het beste resultaat te kunnen bieden. In 6 moderne consultatieruimten en 3 volledig uitgeruste operatiezalen, worden de hoogste kwaliteitsnormen in talrijke vakgebieden van de oogheelkunde toegepast.

Bij een zeer uitgebreid en betrouwbaar vooronderzoek wordt er bepaald of u al dan niet  in aanmerking komt voor onze  behandelingen.

Ogen

Voor afwijkingen aan ons zicht, of refractieafwijkingen, bestaan er sinds geruime tijd een uitgebreid aanbod van uitstekende behandelingen die onze ogen zodanig verbeteren dat we niet langer afhankelijk zijn van een bril of lenzen. Daarnaast biedt Medipolis ook oplossingen voor uiteenlopende aandoeningen aan het oog.   

Bijhorende specialisatie is "Oogheelkunde"