UPDATE CORONAVIRUS

De oogartsen van Medipolis blijven dringende en noodzakelijke consulten uitvoeren.

Stel je afspraak minstens vier weken uit :

1. Als je verschijnselen of symptomen van Coronavirus (COVID-19) ervaart of deze de afgelopen twee weken heeft ondervonden Symptomen zijn onder meer: ​​koorts, aanhoudende droge hoest, griepachtige symptomen.

2. Als je in de afgelopen 90 dagen naar een risicogebied bent gereisd.

3. Als je nauw contact hebt gehad met iemand met symptomen van coronavirus (COVID-19).

4. Gelieve het aantal begeleiders die je meeneemt te beperken tot 1 persoon, aangezien hen wordt gevraagd buiten te wachten.

5. Gebruik de hygiëneprotocollen met gezond verstand, zoals uw handen wassen, hoesten of niezen in uw elleboog en het gebruik van wegwerpdoekjes.

De gezondheid en het welzijn van onze patiënten en medewerkers staan voorop in Medipolis. We waarderen je hulp en begrip gedurende deze tijd. Bel gerust met ons oogcentrum voor vragen over deze wijzigingen.

We blijven de situatie op de voet volgen en controleer regelmatig onze facebook-pagina en website.

 

Dr. E. Mertens

Medisch Directeur

Medipolis behandelingsgebieden:

Medipolis Wilrijk

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk
+32 3 828 29 49
Er is ruime, gratis parking voorzien.


Medipolis Antwerpen

Pater Pirestraat 50
2018 Antwerpen
+32 3 828 29 49
Op deze locatie bevindt zich uitsluitend de tandartsenpraktijk.

Medipolis nieuws & activiteiten

9 september 2016

Dr. Erik L. Mertens, MD, FEBOphth, PCEO volgde het "PHYSICIAN CEO™ program" en getuigde hierover op de website.

13 juli 2016
oog

Heb je al is nagedacht over wat je zal ervaren na een ICL behandeling? Heb je je al is afgevraagd of een ICL behandeling je leven kan veranderen? Hier alvast 5 voordelen van een dergelijke ingreep.

1 juli 2016
Licht voor de wereld

Hilde Goeminne van Licht voor de Wereld heeft ons via mail hartelijk bedankt vor ons engagement voor hun organisatie. Het is door de inzet van Dr. Mertens als Eye ambassador en die van een 50-tal collega oogartsen dat er tot hiertoe in Vlaanderen meer dan 30 interessante prestentaties werden gegeven. Op deze manier worden nog meer mensen zich bewust over de nood aan kwaliteitsvolle oogzorg in Afrika.

22 juni 2016
evo

Met heel veel trots melden we u dat Medipolis als enige oogcentrum in België de EVO ICL (de nieuwste evolutie op vlak van refractiechirurgie) mag implanteren. Onze oogartsen hebben tevens intensief meegewerkt aan de ontwikkeling van deze high tech implantlens.