Iedereen is welkom, van een eenvoudige consultatie tot specifieke behandeling

'Een gezonde geest in een gezond lichaam' wordt wel eens gezegd. het is pas door jezelf te verzorgen en door gezond te leven, dat je je ook gelukkig voelt. Je kunt je pas goed voelen in je omgeving als je tevreden bent over je eigen look en dat is niet altijd even evident.

Medipolis behandelingsgebieden:

Medipolis Wilrijk

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk
+32 3 828 29 49
Er is ruime, gratis parking voorzien.


Medipolis Antwerpen

Pater Pirestraat 50
2018 Antwerpen
+32 3 828 29 49
Op deze locatie bevindt zich uitsluitend de tandartsenpraktijk.

Medipolis nieuws & activiteiten

9 september 2016

Dr. Erik L. Mertens, MD, FEBOphth, PCEO volgde het "PHYSICIAN CEO™ program" en getuigde hierover op de website.

13 juli 2016
oog

Heb je al is nagedacht over wat je zal ervaren na een ICL behandeling? Heb je je al is afgevraagd of een ICL behandeling je leven kan veranderen? Hier alvast 5 voordelen van een dergelijke ingreep.

1 juli 2016
Licht voor de wereld

Hilde Goeminne van Licht voor de Wereld heeft ons via mail hartelijk bedankt vor ons engagement voor hun organisatie. Het is door de inzet van Dr. Mertens als Eye ambassador en die van een 50-tal collega oogartsen dat er tot hiertoe in Vlaanderen meer dan 30 interessante prestentaties werden gegeven. Op deze manier worden nog meer mensen zich bewust over de nood aan kwaliteitsvolle oogzorg in Afrika.

22 juni 2016
evo

Met heel veel trots melden we u dat Medipolis als enige oogcentrum in België de EVO ICL (de nieuwste evolutie op vlak van refractiechirurgie) mag implanteren. Onze oogartsen hebben tevens intensief meegewerkt aan de ontwikkeling van deze high tech implantlens.